• Най-доброто обслужване

  Ние ценим Вашето доверие и за това се стремим да го оправдаем
  като винаги получавате най-доброто обсужване!

 • Най-добрите цени

  Качествените части са от изключително значение за добрия ремонт.
  При нас ще полуите цени, които ще удовлетворят и най-капризните.

 • Сигурност при шовиране

  Ние работим бързо, евтионо и качествено!
  За да сте напълно доволни, изберете две от тези три условия.

Резултати на сервиза

За изминалите години сме постигнли изключителни резултати, а клиентите ни са оставали винаги доволни от прецизността и сервизните ни условия!

8000

Ремонтирани коли

11000

Диагностики

400

Ремонти на скорости

20000

Профилактики

Кратка история

През 2003 година се създава автосервиз аутоунион (auto union) ООД. До 2006 аутоунион е официален представител на ауди и сеат за град Пловдив. През 2014 година Стоян Андонов се отделя и създава автосервиз Андонов Ауто 2014 ЕООД. Автосервизът разполага с високо квалифицирани инженер диагностик, електротехник и механици. За изминалите години сме постигнали изключителни резултати, а клиентите ни са оставали винаги доволни от прецизността ни и сервизните условия. Автосервизът е оборудван със специализиран инструменти и диагностични тестери за VolksWagen Audi GROUP. Защо да изберете нас? Ние се раборим с качествени авточасти и поставяме точна диагностика. Стремим се обслужването, услугите и ремонтите да са в срок, и с високо качество.person-4

Стоян Андонов

Собственик
0888 326074
person-4

Николай Трайков

Мениджър
0889 506500

Защо да изберете нас ?

Качество

Стараем се винаги да сме в крак с новите технологии, уреди и решения, както за по-старите, така и за най-модерните автомобили. Качеството, което предлагаме е винаги на най-високо ниво - апаратура, техници, местоположение, сграда.

Бързина

Благодарение на иновациите, с които разполага сервизът, изключителният екип от инженери и механици, успяваме да удовлетворим нуждите и желанията на всичките ни клиенти, като винаги се вписваме в рамките на уговореното време за ремонт.

Цена

Винаги даваме няколко предложения за цена, съобразена с нуждите, желанията и жъзможностите на клиентите ни, за да бъдат те доволни, ремонтите успешни, а колите винаги в най-добро състояние след престоят им при нас.

Новости

 • Стоян Андонов създава сервиз Андонов Ауто.
 • Закупуване на 2 модерни подемника, за удобна и прицизна работа.
 • Закупуване на още 2 подемника поради бързото развитие и на ремонтните дейности, които се извършват увеличаване капацитета на сервиза.
 • Закупуване на хидравлична маса за демонтаж / монтаж на скоростна кутия.
 • Увеличаване на капацитета и марките автомобили, които биват ремонтирани в нашия сервиз: VW, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, MBW, Opel, Renault, Peageot, Citroen, Volvo, Ford